1. کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه

2. دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )

3. پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار

4. اصل گواهی تمکن مالی الزاما به لاتین با مهر و امضاء بانک ( به ازای هر مسافر مبلغ 100 دلار به تعداد روزهای اقامت ،CREDIT BALANCE/TOTAL BALANCE گروهی حداقل نفری 4 میلیون تومان و انفرادی با اقامت 30 روز حداقل 12 میلیون تومان )

5. جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.

مدارك لازم جهت اخذ ویزای چین