info@maniaparvaz.com

ویزای هند

1. فرم مشخصات

2. کپی تمام صفحات شناسنامه

3. اصل پاسپورت امضا شده (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)

4. 2 قطعه عکس 5*5 (زمینه سفید-بدون عینک-در سه ماه اخیر گرفته شده باشد)

حضور در محل دفترمربوط به انگشت نگاری برای تمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی الزامی است.(به غیر از کسانی که در اپلیکیشن فرم آنان عدم نیاز به حضورشان درج شده باشد)

مسافران بالای 70 سال و زیر 12 سال و افرادی که در یک سال گذشته به هند سفر داشته اند برای اقدام اخذ مجدد روادید کشورهندوستان به انگشت نگاری نیازی ندارند، اما حضور ایشان در دفتر انگشت نگاری (نگین پرواز) الزامی می باشد.

در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.

در صورتی که مسافر قبلا به هند سفر کرده، ارائه پاسپورت قدیمی دارای ویزای هند الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند