1. اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار

2. اصل گواهی اشتغال به کار و یا پروانه کسب

3. ترجمه شناسنامه

4. رزرو بلیط رفت و برگشت(حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا)

5. رزرو هتل و یا دعوتنامه

6. گردش سه ماهه حساب بانکی(30میلیون موجودی)

7.سند ازدواج

8. سند مالکیت

9.مجوز سفر برای کودکان(اجازه محضری پدر و مادر برای افراد زیر 18 سال)

10. یک قطعه عکس 4*3

11. ترجمه کلیه مدارک فوق به زبان انگلیسی و تایید وزارت امور خارجه

12. کپی از کلیه مدارک فوق

13. گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش اموزان

14.مشخصات فردی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای برزیل