info@maniaparvaz.com

اطلاعات تور

شروع قیمت ها از

2990 یورو

مدت اقامت

8 شب و 9 روز

تاریخ اعتبار

10 مرداد 1398

تاریخ رفت

17 شهریور 1398

کشور مقصد

فرانسه

ایتالیا

شهر مقصد

پاریس

رم

خط هوایی

Lufthansa

ایرلاین

Lufthansa

دانلود پکیج

اطلاعات هتل

نام هتل درجه هتل خدمات هتل
هر نفر در اتاق دوتخته هر نفر در اتاق یک تخته هر نفر در اتاق سه تخته 6 تا 12 سال با تخت 2 تا 6 سال بدون تخت موقعیت توضیحات
2990 یورو
4935 یورو

2095 یورو

تمام قیمت ها به اضافه هزینه ریالی میباشد
درجه هتل
5
خدمات
B.B
درجه هتل
5
خدمات
B.B
نرخ اتاق دو تخته

2990 یورو

نرخ اتاق یک تخته

4935 یورو

نرخ اتاق سه تخته

نرخ کودک 6 تا 12 سال

2095 یورو

نرخ کودک 2 تا 6 سال

موقعیت مکانی
توضیحات
تمام قیمت ها به اضافه هزینه ریالی میباشد
توضیحات تور

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا :

اصل گذرنامه امضا شده با حداقل شش ماه اعتبار پس از اتمام سفر با دو صفحه ی خالی رو به روی هم، اصل گذرنامه های باطله

3 قطعه عکس 3/4 رنگی با پشت زمینه سفید، بیش از 6 ماه از گرفتن عکس نگذشته باشد و مشابه عکس گذرنامه و ویزا های قبلی نباشد ///

اصل و ترجمه شناسنامه

برای متقاضیان زیر 18 سال به همراه داشتن اصل شناسنامه هنگام مراجعه به سفارت الزامی است ///

ارائه گواهی فوت برای افراد بیوه و سند ازدواج برای افراد مطلقه الزامی میباشد

مدارک مالی : اصل و تجمه سند ملکی /// گواهی تمکن و گردش سه ماهه حساب های بانکی با ذکر نام به زبان "انگلیسی" با مهر برجسته و امضاء بانک مربوطه در صفحه های A4 /// زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد.

پزشکان مشغول در بیمارستان : نامه اشتغال به کار روی سربرگ به همراه مهر و امضاء سازمان یا حکم کارگزینی /// سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی

2- وکلا : پروانه وکالت

3- مشاغل دولتی : حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت و مهر و امضاء مدیرعامل با ذکر سمت و سابقه، /// میزان حقوق و ذکر تاریخ و تایید مرخصی /// سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی

4- بازنشسته ها : حکم بازنشستگی، آخرین فیش واریزی

5- مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار روی سر برگ شرکت با مهر و امضاء مدیر عامل /// سه فیش حقوقی اخیر /// سابقه بیمه تامین اجتماعی

6- خویش فرما : جواز کسب /// آخرین آگهی تغییرات /// آگهی تاسیس به روز شده

7- مدرس، اساتید دانشگاه : حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ و مهر سازمان مربوطه /// سه فیش حقوقی اخیر /// سابقه بیمه تامین اجتماعی

8- دانشجو یا دانش آموز : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل با ذکر تاریخ و تایید مرخصی

نکته : کلیه مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی با مهر مترجم و از زمان تاریخ ترجمه ها حداکثر دو هفته از تحویل مدارک به سفارت قابل قبول است /// مراجعه متقاضیان بالای 11 سال به سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است /// برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر میکنند یا ویزا معتبر دارند ، ترجمه رضایت نامه محضری به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است /// برای فرزندانی که یکی از والدین انها فوت کرده است ، ارائه ترجمه گواهی فوت و رضایت نامه محضری سپرست قانونی به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی میباشد.

در صورتی که مسافر نیاز به حمایت مالی برای تامین مخارج سفر دارد، اصل و ترجمه مدارک مالی، شغلی و شناسایی برای اثبات نسبت شخص حمایت کننده و مسافر الزامی است

برای بانوان شاغل که قصد سفر به اتحادیه شنگن بدون همسر را دارند، ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی، شغلی و تعهد نامه تامین مخارج سفر از سوی همسر الزامی میباشد

در صورت نیاز جهت کسب اطلاعات در روزهای تعطیل و ساعت های غیرکاری با شماره 09374004586 آقای قائی تماس حاصل فرمائید.

برنامه سفر

4 شب پاریس : گشت عبوری در شهر پاریس شامل خیابان شانزه الیزه، میدان کنکورد و میدان اتوال، بازدید عبوری از برج ایفل و توقف در محوطه جهت عکاسی از برج ایفل، بازدید از برج Montparnasse،

بازدید از ساختمان اپرای پاریس (Opera House Garnier)، بازدید از کلیسای قلب مقدس و میدان هنرمندان در محله مونت مارت و گشت با قایق بر روی رودخانه سن، بازدید از کاخ و باغ ورسای، بازدید از موزه لوور

4 شب رم : گشت شهر زیبای رم و بازدید از کلوسیوم، بازدید از آبنمای تروی، بازدید از میدان ناونا و معبد پانتئون، گشت و بازدید از موزه واتیکان