info@maniaparvaz.com

اطلاعات تور

شروع قیمت ها از

2490 یورو

مدت اقامت

10 شب و 11 روز

تاریخ اعتبار

28 تیر 1398

تاریخ رفت

25 مراد 1395

کشور مقصد

ایتالیا

شهر مقصد

رم

فلورانس

ونیز

میلان

خط هوایی

Turkish Airlines

ایرلاین

Turkish Airlines

دانلود پکیج

اطلاعات هتل

نام هتل درجه هتل خدمات هتل
هر نفر در اتاق دوتخته هر نفر در اتاق یک تخته هر نفر در اتاق سه تخته 6 تا 12 سال با تخت 2 تا 6 سال بدون تخت موقعیت توضیحات
2990 یورو
4935 یورو

2095 یورو

تمام قیمت ها به اضافه هزینه ریالی میباشد
درجه هتل
4
خدمات
B.B
درجه هتل
4
خدمات
B.B
درجه هتل
4
خدمات
B.B
درجه هتل
4
خدمات
B.B
نرخ اتاق دو تخته

2990 یورو

نرخ اتاق یک تخته

4935 یورو

نرخ اتاق سه تخته

نرخ کودک 6 تا 12 سال

2095 یورو

نرخ کودک 2 تا 6 سال

موقعیت مکانی
توضیحات
تمام قیمت ها به اضافه هزینه ریالی میباشد
توضیحات تور

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا :

اصل گذرنامه امضا شده با حداقل شش ماه اعتبار پس از اتمام سفر با دو صفحه ی خالی رو به روی هم، اصل گذرنامه های باطله

3 قطعه عکس 3/4 رنگی با پشت زمینه سفید، بیش از 6 ماه از گرفتن عکس نگذشته باشد و مشابه عکس گذرنامه و ویزا های قبلی نباشد ///

اصل و ترجمه شناسنامه

برای متقاضیان زیر 18 سال به همراه داشتن اصل شناسنامه هنگام مراجعه به سفارت الزامی است ///

ارائه گواهی فوت برای افراد بیوه و سند ازدواج برای افراد مطلقه الزامی میباشد

مدارک مالی : اصل و تجمه سند ملکی /// گواهی تمکن و گردش سه ماهه حساب های بانکی با ذکر نام به زبان "انگلیسی" با مهر برجسته و امضاء بانک مربوطه در صفحه های A4 /// زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد.

اصل و ترجمه مدارک شغلی : 1- پزشکان : پروانه مطب با تاریخ به روز /// کارت نظام پزشکی

پزشکان مشغول در بیمارستان : نامه اشتغال به کار روی سربرگ به همراه مهر و امضاء سازمان یا حکم کارگزینی /// سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی

2- وکلا : پروانه وکالت

3- مشاغل دولتی : حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت و مهر و امضاء مدیرعامل با ذکر سمت و سابقه، /// میزان حقوق و ذکر تاریخ و تایید مرخصی /// سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی

4- بازنشسته ها : حکم بازنشستگی، آخرین فیش واریزی

5- مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار روی سر برگ شرکت با مهر و امضاء مدیر عامل /// سه فیش حقوقی اخیر /// سابقه بیمه تامین اجتماعی

6- خویش فرما : جواز کسب /// آخرین آگهی تغییرات /// آگهی تاسیس به روز شده

7- مدرس، اساتید دانشگاه : حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ و مهر سازمان مربوطه /// سه فیش حقوقی اخیر /// سابقه بیمه تامین اجتماعی

8- دانشجو یا دانش آموز : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل با ذکر تاریخ و تایید مرخصی

*در صورتی که مسافر نیاز به حمایت مالی برای تامین مخارج سفر دارد، اصل و ترجمه مدارک مالی، شغلی و شناسایی برای اثبات نسبت شخص حمایت کننده و مسافر الزامی است

*برای بانوان شاغل که قصد سفر به اتحادیه شنگن بدون همسر را دارند، ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی، شغلی و تعهد نامه تامین مخارج سفر از سوی همسر الزامی میباشد

نکته : کلیه مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی با مهر مترجم و از زمان تاریخ ترجمه ها حداکثر دو هفته از تحویل مدارک به سفارت قابل قبول است /// مراجعه متقاضیان بالای 11 سال به سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است /// برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر میکنند یا ویزا معتبر دارند ، ترجمه رضایت نامه محضری به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است /// برای فرزندانی که یکی از والدین انها فوت کرده است ، ارائه ترجمه گواهی فوت و رضایت نامه محضری سپرست قانونی به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی میباشد.

- تمامی قیمت ها به اضافه هزینه ریالی میباشند

برنامه سفر

4 شب رم + 2 شب فلورانس + 2 شب ونیز + 2 شب میلان

رم : گشت در شهر زیبای رم و بازدید از کلوسیوم /// بازدید از آبنمای تروی /// بازدید از میدان ناونا /// گشت و بازدید از موزه واتیکان

فلورانس : گشت در شهر زیبای فلورانس شامل عبور از پل قدیمی و بازدید عبوری از میدان جمهوری و بازدید از برج پیزا برای عکاسی از نمای بیرونی /// بازدید از کلیسای سانتاما دل فیروزه و کلیسای سن جان

ونیز : گشت ونیز شامل سفر با قایق /// بازدید عبوری از میدان سن مارکو /// بازدید از کاخ دوجه و پل حسرت

میلان : گردش در شهر زیبای میلان شامل بازدید از میدان دوئومو و ساختمان گالریا است

نوع تور

ماجراجویی

هنر و فرهنگ

شهر و خرید

مسافرت با کشتی

تعطیلات جامع

نمایشگاهی

آموزشی